Korjausrakentaminen

Hyödynnä kuntotarkastuksen tulokset tai jos epäilet, että jotain pitäisi tehdä, niin tilaa katselmus ja/tai remonttisuunnitelma. Tarvittaessa yhteistyöverkostoni hoitaa korjausrakennustyöt valvonnassani avaimet käteen -periaatteella. Samalla rakennusta voi laajentaa tai käyttötarkoitusta muuttaa. Kaikki käy.

Aurinkoenergiaratkaisut

Projektinsto Ky tarjoaa myös energiaa säästäviä aurinkoenergiaratkaisuja. Jos olet kiinnostunut puhtaasta energiasta ja haluat olla mukana ilmastotalkoissa, niin ota yhteyttä. Kartoitetaan tilanne ja sen pohjalta saat halutessasi suunnitelmat aurinkoenergiajärjestelmistä.

Avaimet käteen

Halutessasi toteutan aurinkoenergiaratkaisut ns. avaimet käteen -mallilla, jossa suunnittelun lisäksi myös hankimme ja asennamme järjestelmät rakennukseesi. Minulla on edulliset ostokanavat kotimaan ja Saksan johtaviin tehtaisiin. 

Taloyhtiöapu

Julkisivukorjaukset, parvekerampat, PTS, isännöitsijäntodistus, energia-asiat, remontit, kuntotarkastukset, energiatodistukset...

Kysy lisätietoja!

Loma-asunto vakituiseksi -palvelu

Minulla on tyytyväisiä asiakkaita, jotka viettävät nyt laatuaikaa entisessä loma-asunnossaan.

Kysy lisätietoja!

Suosittele meitä

Kysy tarjous

Kysy lisätietoa tai pyydä tarjous palveluistamme, vastaamme pian. Voit myös lähettää palautetta tai muun viestin lomakkeellamme.